FORD FIESTA

Ford Fiesta aduce tehnologii auto mecanice si electronice de ultima generatie, pentru o experienta de condus excelenta, sub forma unui autoturism compact si dinamic, complet echipat si pregatit sa te poarte catre orice destintatie, in oras si afara. 

Disponibil cu motorul Ford EcoBoost pe benzina, de 1.0L, de 5 ori castigatorul premiului Motorul International al Anului, plus o serie de sisteme de asistenta avansate pentru sofer, Ford Fiesta iti va oferi performanta si eficienta pentru ca tu sa te bucuri la maximum de urmatoarea ta aventura. 

Ia loc, porneste la drum si simte fiecare moment cu Fiesta. 


Performanta si eficienta

Ford Fiesta iti ofera performanta si eficienta prin motorizarea revolutionara care asigura cea mai buna combinatie intre putere, economie de combustibil si emisii reduse conform standardelor stricte Euro 6.2 – motorul Ford EcoBoost de 1.0L pe benzina a fost de 5 ori castigatorul premiului Motorul International al Anului, iar daca preferi diesel, Fiesta este disponibil si in aceasta varianta. 

Functia Auto Start-Stop reduce consumul cu pana la 10% in mediul urban, iar modul Eco disponibil optimizeaza si mai mult consumul. Ai la dispozitie transmisie manuala sau automata, o aerodinamica mai buna, sistem de reincarcare regenerativ al bateriei pentru o viata mai lunga si multe alte caracteristici care iti vor permite sa iti pui in valoare potentialul pe orice drum. 


Experienta la volan

Fiesta este echipat cu o gama completa de sisteme electronice de asistenta, inteligente si utile, care iti vor oferi o experienta auto dincolo de toate asteptarile tale. Modelul este echipat cu tempomat adaptiv, sistem de asistenta activa la parcare, sistem de asistenta pentru unghiul mort si de mentinere a benzii de rulare, precum si moduri de condus selectabile – Normal, Eco si Suprafete Alunecoase. 

In plus, Ford Fiesta "vede" semnele de circulatie pe care tu le-ai putea rata, este echipat cu faza lunga automata si directie servoasistata care reactioneaza la orice situatie. Tehnologia Ford SYNC iti ofera asistenta de urgenta in cazul unui accident, iar sistemul de avertizare a soferului isi da seama cand esti obosit. Adauga asistenta la pornirea din rampa si vei avea un partener de drum pregatit sa iti ofere cea mai buna experienta la volan in orice situatie. 


Confort si functionalitate

Ford Fiesta iti va oferi confort maxim, cu o suita de caracteristici care pun in prim-plan placerea de a calatori. Sistemul de infotainment Ford SYNC 3 deschide o lume a conectivitatii inaintea ta iar sistemul audio B&O premium cu 10 difuzoare iti va reda melodiile preferate cu fidelitate maxima. Plafonul panoramic mare asigura un spatiu luminos si aerisit si ai mai mult loc la picioare multumita spatiului optimizat.  

Poti opta optional pentru scaune incalzite si climatizare automata, iar habitaclul include pana la 19 spatii diferite de depozitare. Sistemul Quickclear iti dezgheata si dezabureste parbrizul in cateva secunde, iar iluminarea ambientala adauga o nuanta subtila de culoare atunci cand circuli noaptea. In plus, Fiesta ofera posibilitati variate de personalizare, de la culori pentru exterior si interior la modele variate de jante, ca tu sa iti poti asorta stilul cu personalitatea.  


Siguranta si securitate

Pentru ca siguranta este prioritara, Fiesta este echipat cu o multitudine de sisteme care previn sau diminueaza efectele accidentelor, fiind conform cu standardele de siguranta Euro . Sistemul de asistenta pre-coliziune detecteaza vehiculele si pietonii de pe drumul din fata si poate aplica automat franele. Beneficiezi de airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, plus dispozitive de pretensionare si sistem de reamintire pentru centurile de siguranta. 

Poti monta pe noul tau Fiesta un sistem de securitate Thatcham de categoria 1 cu alarma de perimetru si sistem de blocare dubla si beneficiezi, de asemenea, de ABS cu distributia electronica a fortei de franare, sistem de stabilizare a remorcii, sistem de oprire activa in oras, sistem SYNC 3 cu asistenta de urgenta, control electronic al stabilitatii, sistem de asistenta la franarea de urgenta si altele, modelul avand un punctaj de 5 stele Euro NCAP. 


Alte Modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra