FORD FOCUS

Construit pentru cea mai buna experienta la volan in toate modurile posibile, Ford Focus aduce performanta, eficienta si tehnologie de ultima generatie pentru ca tu sa ai o experienta auto inedita.  

Echipat cu sisteme de asistenta pentru sofer care vor face condusul o placere, multiple variante de motorizare si transmisie pentru orice necesitate , tehnologii de siguranta plus un design care creste semnificativ confortul fara sacrificiul dinamismului, acest model avansat va acoperi toate nevoile tale, indiferent de destinatie. 

Porneste la drum si traieste clipa cu Ford Focus! 


Performanta si eficienta

Focus este disponibil in multiple variante de motorizare puternice si economice, care lucreaza impreuna cu transmisiile automata cu 8 trepte si cadran rotativ sau manuala cu 6 trepte pentru cele mai bune performante indiferent de traseu. Poti beneficia de avantajele motoarelor Ford EcoBoost pe benzina sau Ford EcoBlue pe motorina, avansate, economice si silentioase, impreuna cu sistemul Ford EcoMode, care optimizeaza electronic consumul.  

Aerodinamica mai buna asigura o si mai buna economie de combustibil, iar in cazul in care alegi o cutie de viteze automata vei avea la dispozitie padele pentru schimbarea rapida a vitezelor. Si in plus, ambele variante de transmisie – automata cu 8 trepte si cadran rotativ sau manuala cu 6 trepte asigura o acceleratie excelenta si optimizeaza cuplul.  


Experienta la Volan

Ford Focus este pregatit sa iti ofere o experienta unica la volan, prin multitudinea de tehnologii de asistenta pentru sofer si de sisteme de ultima generatie. Sistemul Ford Co-Pilot 360 combina tempomatul adaptiv cu "Stop&Go" cu recunoasterea indicatoarelor de viteza si tehnologia de centrare pe banda.  Mai beneficiezi de asistenta activa la parcare, faruri si lumini de zi LED Ford Dynamic cu iluminat adaptiv si faza lunga anti-orbire, si, nu in ultimul rand, 3 moduri de deplasare selectabile – Normal, Eco si Sport.  

Afisaj la nivelul capului cu informatii personalizabile, asistenta inteligenta pentru controlul vitezei si asistenta la viraje de urgenta, impreuna cu tehnologiile multiple de evitare a coliziunilor iti asigura siguranta de 5 stele Euro NCAP, iar asistenta la demararea din panta si controlul avansat al cuplului motor ofera o atat mai usoara experienta la volan. In plus, vei avea chiar si un sistem care te avertizeaza atunci cand esti obosit.  


Confort si functionalitate

Accesibil si functional, cu linii curate si aranjament aerisit, interiorul Ford Focus a fost proiectat sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie indiferent de calatoria in care pornesti. Beneficiezi de sistem audio premium B&O cu 10 difuzoare, hayon hands-free si, optional, acoperis panoramic. Ai spatii de depozitare multiple in cabina, iar tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3 te mentine 100% conectat. 

Scaunele pot fi reglate pe 18 directii, exact cum iti este mai comod si, optional, pot fi incalzite, iar sistemul MyKey iti ofera multiple posibilitati de control de la distanta sau securitate. Sistemul de alimentare Ford Easy-Fuel fara buson si cu potrivire exacta asigura un plus de accesibilitate, stergatoarele se regleaza automat in functie de ploaie, iar oglinzile laterale se pliaza automat la parcare, pentru ca tu sa ai tot confortul si linistea de care ai nevoie pentru a te concentra exclusiv pe bucuria de a conduce. 


Siguranta si securitate

Siguranta ta este prioritatea noastra si Focus nu face exceptie, fiind echipat cu o serie de tehnologii inteligente, care te protejeaza pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic: sistemul de asistenta pre-coliziune detecteaza vehiculele si pietonii de pe traseul tau si poate aplica automat franele daca nu reactionezi. In mod asemanator, sistemul de franare activa si oprirea activa in oras iti ofera siguranta asistentei la franare la toate vitezele. 

Beneficiezi de airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, la care se adauga centurile cu pre-tensionare si sistem de avertizare, care lucreaza impreuna cu sistemul de alertare a serviciilor de urgenta, pentru siguranta deplina in cazul accidentelor. Controlul electronic al stabilitatii si monitorizarea presiunii in pneuri iti ofera un plus de control, iar siguranta copiilor este asigurata de scaunele din spate cu puncte ISOFIX, care permit utilizarea a pana la 2 scaune pentru copii. 


Utilitate

Interiorul Ford Focus este spatios, aerisit si bine optimizat, pentru confort maxim si o capacitate ridicata de transport. Scaunele din spate sunt complet rabatabile si ai chiar o trapa pentru incarcarea schiurilor sau obiectelor lungi. De asemenea, exista spatiu suplimentar pentru picioare si coate, care asigura un plus de confort mai ales in timpul calatoriilor lungi, iar podeaua ajustabila a portbagajului si hayonul cu deschidere hands-free (la modelul Wagon) fac incarcarea masinii mult mai usoara.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra