Noul Ford Kuga

NOUL FORD KUGA!

Noul Ford Kuga este cel mai avansat SUV hybrid Ford, economic, silentios si sofisticat. Este echipat cu cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si cu o serie de sisteme inteligente de asistenta pentru sofer, pregatit sa ofere cea mai buna experienta de conducere persoanelor cu un stil de viata activ.

Motorul eficient plug-in hybrid asigura randament puternic, consum mic de combustibil si o autonomie de pana la 56 de km si, in plus, poti sa treci pe electric prin simpla apasare a unui buton. O lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor si tehnologii care te ajuta in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum.

Performanta si eficienta

Noul Ford Kuga, cu optiunile hybrid pe benzina si diesel, se va potrivi cu siguranta necesitatilor tale. Modelul ofera cea mai avansata tehnologie hybrid de la Ford in variante multiple de motorizare, potrivite fiecarui stil de condus, pentru o economie remarcabila de combustibil si emisii scazute de CO2, incadrandu-se cu success in standardele stricte de emisii Euro 6.2.

Adauga o cutie de viteze deosebit de eficienta, manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 trepte si cadran rotativ, 5 moduri de deplasare selectabile, auto start-stop pentru un plus de 10% economie de combustibil in oras si reincarcare a bateriei electrice din mers si vei avea alaturi un partener de drum pregatit sa ofere performanta si eficienta.

Experienta la volan

Noul Kuga combina un stil elegant cu un randament puternic pentru cea mai buna experienta SUV hybrid, adaptata la orice conditii rutiere. O serie de tehnologii de asistenta de ultima generatie pentru sofer fac vehiculul sa se adapteze oricarui stil de sofat si oricaror conditii rutiere.

Vei beneficia standard de: tempomat adaptiv cu recunoasterea indicatoarelor de viteza, tehnologie de centrare pe banda, asistenta activa la parcare pe modelele automate, senzori de distanta pentru parcare, afisaj tip HUD, informatii pentru unghiul mort, asistenta la pornirea din rampa si alerta privind sensul de mers incorect. Tot ce ai nevoie pentru cea mai buna experienta SUV hybrid.

Confort si utilitate

Cu noul Ford Kuga, aventura incepe din interior, design-ul sau fluid si rafinat oferindu-ti o senzatie dinamica si energizata, plus o lume a conectivitatii deschisa inaintea ta. Beneficiezi de hands-free cu SYNC 3 si touchscreen intuitiv, modem FordPass Connect cu Wi-Fi integrat, navigatie la bord si actualizari in timp real privind traficul.

Controlul functiilor de baza ale vehiculului de la distanta asigura un plus de accesibilitate, hayonul hands-free te ajuta cand ai mainile ocupate si, in plus, ai acoperis panoramic, controlul activ al zgomotului, scaune incalzite fata plus volan incalzit, sistem audio B&O de ultima generatie si sistem Quickclear de dezghetare si dezaburire a parbrizului in cateva secunde.

Siguranta si securitate

Noul Ford Kuga are ca dotare standard o serie de tehnologii inteligente concepute pentru a te ajuta sa te protejezi pe tine, familia ta, dar si pe ceilalti participanti la trafic - cu un rating de 5 stele de siguranta Euro NCAP.

Pachetul standard include: asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, control electronic al stabilitatii, monitorizarea presiunii din pneuri, alarma Thatcham de categoria 1, totul pentru siguranta deplina pentru tine si pasagerii tai. In plus, modelul are puncte ISOFIX pentru fixarea scaunelor de copii, oferindu-ti posibilitatea sa montezi pana la 2 scaune speciale pentru siguranta copiilor tai.

Utilitate

In completarea design-ului exterior rafinat si contemporan al noului Ford Kuga vin spatiul interior flexibil si adaptabil plus o gama larga de accesorii de utilitate, care fac vehiculul excelent adaptat calatoriilor scurte si lungi, catre orice destinatie. Scaunele din spate gliseaza, marind capacitatea de depozitare spate cu 67 litri atunci cand sunt rabatate, iar Kuga are un spatiu de pana la 645 litri in spatele celui de-al doilea rand de scaune, rabatarea acestora marind capacitatea de depozitare pana la 1530 litri.

Designul interior ordonat si curat ofera multiple spatii utile de depozitare in cabina. Barele de acoperis din aluminiu aduc un plus de utilitate si contribuie la aspectul de SUV premium, iar carligul de remorcare optional detasabil al Kuga se rabateaza usor in spatele barei de protectie, atunci cand nu este utilizat.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra