NOUL FORD MONDEO

Design contemporan si un mod rafinat de a conduce. Noul Ford Mondeo, disponibil si in varianta hybrid, iti aduce ce este mai bun din ambele lumi si o combinatie ideala de putere si eficienta. Tehnologiile de ultima generatie din dotare iti vor oferi o experienta auto performanta si confortabila si fiecare calatorie va deveni o placere la bordul unuia dintre cele mai avansate modele din clasa sa. Alege noul Ford Mondeo, imaginea rafinamentului. 


Tehnologie Hybrid

Ford Mondeo este disponibil si ca vehicul electric hibrid, cu un motor conventional, pe combustibil si un motor electric, pe baterie. Sistemul comuta automat intre sistemele de propulsie sau le foloseste pe ambele, iar franarea regenerativa reincarca bateria de inalta tensiune. In plus, beneficiezi de cele mai noi tehnologii hibride si de consum optimizat pentru o economie de combustibil excelenta si emisii mai reduse.

Performanta si eficienta

Noul Ford Mondeo iti ofera posibilitatea sa alegi intre o gama completa de motoare puternice si eficiente – hybrid, pe benzina sau motorina si este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru maximum de performanta si eficienta, economie de consum si emisii CO2 reduse, indiferent de varianta de motorizare aleasa.  

De asemenea, cu Mondeo vei avea auto start-stop, reincarcare regenerativa pentru baterie, aerodinamica imbunatatita, precum si la alegere 2 variante de transmisie manuala cu 6 trepte sau transmisie automata cu cadran rotativ, care iti ofera acceleratie si cuplu excelente, totul pentru maximum de randament pe orice drum pe care te aventurezi. 


Experienta la volan

Noul Ford Mondeo aduce cele mai noi tehnologii de asistenta pentru sofer, pentru ca tu sa ai o experienta placuta si sa te poti concentra exclusiv pe placerea de a conduce. Ai tempomat adaptiv cu oprire-pornire automata, lumini de zi LED, sistem de mentinere a benzii, tractiune integrala inteligenta, suspensie multi-brat reproiectata plus toate sistemele inteligente de care ai nevoie pentru o calatorie linistita si placuta.  

Adauga recunoasterea indicatoarelor rutiere, faza lunga automata, asistenta pentru unghiul mort si pentru plecarea din panta, directie servoasistata, camera retrovizoare si vei avea alaturi un partener de drum pregatit pentru orice situatie. In plus, beneficiezi de asistenta de urgenta prin Ford SYNC, care te poate ajuta in cazul unui accident chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta. 


Confort si functionalitate

Pentru cei in permanenta miscare, Mondeo este deosbit de confortabil si functional. Prin FordPass Connect esti mereu conectat cu cei care au nevoie de tine, iar prin aplicatia FordPass poti accesa si mai multe optiuni pentru conectivitate totala, iar in combinatie cu sistemul de infotainment de ultima generatie SYNC 3 vei avea la indemana toate comunicatiile care iti sunt necesare. 

Datorita design-ului inteligent ai tot spatiul de care ai nevoie – numai in portbagaj pana la 1508 litri, iar hayonul electric se deschide sau inchide automat la apasarea unui buton. Sistemul Quickclear iti dezgheata si dezabureste parbrizul in cateva secunde, acoperisul panoramic iti ofera toata lumina si aerul de care ai nevoie si poti alege un sistem de navigare avansata Sony DAB cu 12 difuzoare. De asemenea, poti opta optional pentru climatizare automata

Siguranta si securitate

Noul Ford Mondeo este echipat cu o multitudine de sisteme avansate de siguranta, care te vor proteja pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic. De la sistem de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor, controlul electronic al stabilitatii, asistenta la franarea de urgenta, pana la inchiderea centralizata a usilor cu telecomanda si constructia solida si moderna, Mondeo este pregatit sa iti ofere siguranta si securitate deplina. 


Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra