Noul Ford Mustang

NOUL FORD MUSTANG

Puternic, rafinat si dinamic, Ford Mustang a fost proiectat sa iti ofere o experienta auto sport inedita. Modelul aduce pasionatilor un design unic, de neconfundat, completat de tehnologie si sisteme de ultima generatie pentru a experimenta placerea condusului in stare pura si a se afirma printr-o prezenta impunatoare oriunde l-ar conduce. 


Performanta si eficienta

Noul Forfd Mustang se afirma prin cateva trasaturi unice, pe care le vei auzi, simti si percepe imediat – in special motorul V8 de 5.0 litri modificat, completat de o gama variata de tehnologii auto inovatoare. 

Ai esapament cu supape active si poti regla intensitatea sunetului de esapament de la bord, sistemul de franare de inalta performanta include etriere frontale Brembo, poti opta pentru o transmisie manuala deosebit de eficienta sau una automata sofisticata si lista caracteristicilor de performanta si eficienta continua dincolo de limitele conventionalului. 


Experienta la volan

Fiecare deplasare cu Mustang poate fi de neuitat cu multitudinea de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a-ti oferi cea mai buna experienta la volan. Beneficiezi de un sistem de suspensii controlat magnetic, o noua consola de bord digitala de 12 inch care se poate personaliza, precum si tehnologii de condus avansate ca modurile de condus selectabile, tempomatul adaptiv, directia servoasistata care reactioneaza in orice situatie, sau aplicatiile pentru pista, care masoara multipli parametri de rulare si performanta si le afiseaza in display-ul de bord, pentru ca tu sa profiti la maximum de noul tau Ford Mustang. 


Confort si functionalitate

Noul Ford Mustang a fost conceput sa iti ofere o experienta confortabila si relaxanta, atat in oras cat si in afara. Pentru prima data, modelul este disponibil cu modemul FordPass Connect, care ofera o serie de beneficii indispensabile, incluzand WiFi pentru pana la 10 dispozitive si actualizari de trafic in timp real. Poti accesa si mai multe functionalitati cu aplicatia FordPass si ai hands-free cu SYNC 3, cea mai avansata versiune a sistemului de pana acum. 

Iluminatul ambiental se va asorta cu starea ta de dispozitie, iar cu ajutorul MyMode, poti programa propriul tau mod de deplasare si salva setarile preferate. Scaunele sunt reglabile electronic si poti alege optional scaune incalzite in fata. Sistemul audio B&O va reda melodiile tale preferate exact asa cum iti place sa le asculti si ai conectivitate usoara cu Apple CarPlay si Android Auto. Acestea si multe altele iti vor oferi confort maxim la fiecare iesire. 


Siguranta si securitate

Mustang incorporeaza o serie de caracteristici avansate de siguranta, pentru protectia ta, a pasagerilor, pietonilor si, nu in ultimul rand, a masinii. O parte din tehnologia de siguranta care iti vor oferi liniste la volan si nu numai sunt sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor, controlul electronic al stabilitatii, avertizarea timpurie in caz de pana sau sistemul activ anti-furt Thatcham de categoria 1. Acestea si multe altele garanteaza siguranta si securitate excelente.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra