Noul Ford Puma

NOUL FORD PUMA

Unul dintre cele mai noi SUV-uri hibride Ford, cu un design inovator si cea mai noua tehnologie hybrid, noul Ford Puma iti va atrage atentia prin design-ul indraznet si motorul deosebit de eficient.  

Conceput pentru placerea de a conduce si pentru a te bucura de tot ce are mai bun de oferit viata moderna, noul Ford Puma deschide calea unei noi generatii de autovehicule hibride, cu consum optimizat, emisii reduse, performante avansate si o experienta speciala la volan. 


Performanta si eficienta

Noua Puma face primul pas intr-o noua era a vehiculelor electrice hibride, cu dotarea Mild Hybrid, cu auto-incarcare. Oferind o gama avansata de dotari optionale hibride pentru motoarele pe benzina EcoBoost, de 6 ori castigatoarele premiilor Motorul International al anului, vei beneficia de putere si performanta, precum si de economie excelenta de combustibil si emisii semnificativ reduse. Adauga o transmisie care imbunatateste dinamica de condus si optimizeaza si mai mult consumul impreuna cu functia auto start-stop si vei castiga mult mai mult decat te-ai astepta la fiecare calatorie.

Experienta la volan

Ford Puma este echipat cu o serie de tehnologii inovatoare care fac condusul o placere, precum Ford Co-Pilot 360 cu tempomat adaptiv, sistem de asistenta la virare de urgenta, 5 moduri de deplasare selectabile sau sistem de asistenta activa la parcare. Informatiile cheie sunt afisate pe consola de bord de 12.3 inch cu teme de culoare diferite care se schimba automat, iar camera de vedere spate se activeaza automat cand intri in marsarier. 

Alerta privind sensul de mers incorect te ajuta in trafic, iar asistenta la pornirea din panta este folositoare in plan inclinat. Farurile LED te asista in viraje, atunci cand rotesti volanul cu peste 30 de grade, in combinatie cu faza lunga automata, deosebit de utila la drum lung. Puma poate chiar recunoaste anumite semne de circulatie, iar sistemul de averizare a soferului te avertizeaza atunci cand dai semne de oboseala. Acestea si multe altele iti vor oferi o experienta unica la volan. 


Confort si functionalitate

Cabina noului Ford Puma are un design elegant si inteligent, cu tapiterie din piele si un spatiu special optimizat sa ofere maximum de confort. Scaunele din fata includ suport lombar si functia de masaj, iar tehnologiile inovatoare iti ofera control complet. De la consola de bord digitala de 12.3 inch cu ecran color tactil, la sistemul avansat de infotainment SYNC 3 care asigura conectivitate totala, intreg interiorul Puma a fost proiectat pentru a-ti oferi o experienta de condus excelenta. 

Modelul este disponibil cu sistem audio B&O premium, cu o configuratie puternica si bogata de 10 difuzoare, care va reda cu fidelitate maxima piesele tale preferate. Poti opta pentru un plafon panoramic pe toata lungimea vehiculului, pentru scaune fata si volan incalzite, sau pentru sistem de climatizare automat, iar spatiul interior ergonomic si inteligent distribuit asigura tot confortul de care ai nevoie. 


Siguranta si securitate

Ford Puma este complet echipat cu sisteme avansate de siguranta si securitate, care iti protejeaza vehiculul, pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic. Sistemele de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si franare de urgenta, avertizare timpurie in cazul unei pene si control electronic al stabilitatii si al tractiunii iti asigura controlul total in timpul deplasarii.  

Mai primesti un pachet complet de airbag-uri, puncte ISOFIX pentru fixarea scaunelor de copii in spate, iar sistemul de alarma inovator permite, cu blocarea dubla, ca usile sa nu mai poata fi descuiate din interior, chiar daca un intrus a spart o fereastra laterala pentru a intra. Toate aceste tehnologii au fost proiectate si combinate intr-un pachet de siguranta inovator care iti vor da liniste deplina la bordul noului SUV hybrid Puma. 


Utilitate

Ford Puma nu face compromisuri cand vine vorba de calitate si aduce cea mai buna capacitate de incarcare pe spate din clasa sa. Spatiul sau de incarcare include un nou compartiment inovator MegaBox cu pozitie mai joasa, care ofera un spatiu suplimentar de 80 litri si poate transporta obiecte de pana la 115 cm inaltime. In plus, MegaBox este prevazut si cu o captuseala impermeabila si dop de scurgere, ideale pentru transportul obiectelor ude.  

Scaunele din spate pot fi divizate 60/40 si se pot rabata chiar complet, iar hayonul cu operare hands-free este deosebit de util atunci cand ai mainile ocupate. Iar daca doresti sa transporti obiecte mari sau voluminoase, poti alege sinele de acoperis si/sau bara de tractare detasabila, astfel vei avea parte de utilitatea care completeaza design-ul indraznet si interiorul modern. 


Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Puma.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra