Ford Transit Autosasiu

FORD TRANSIT AUTOSASIU

Practic, durabil si eficient, Ford Transit Autosasiu a fost conceput sa munceasca si construit sa reziste indelung. Vei avea drumuri mai putin obositoare si mai economice cu tempomatul reglabil inteligent, conectivitate si control total cu tehnologia avansata hands-free SYNC 3, iar noile motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri au un consum redus de combustibil si emisii reduse. Controlul electronic al stabilitatii iti da incredere in orice conditii, iar modelul constituie o baza solida pentru conversia si echiparea cu toate tipurile standard de caroserie si majoritatea solutiilor personalizate.

Poti alege intre variantele de cabina simpla si dubla – de la L1 la L5 (sasiu scurt, mediu, lung, extins si extra lung), care iti ofera spatiu de pana la 7 persoane in cabina dubla. Alege un autosasiu Transit cu cabina si vei avea posibilitatea de a configura un vehicul construit aproape la comanda, pentru afacerea ta.

Performanta si eficienta

Ford Transit Autosasiu iti ofera posibilitatea sa alegi din noua serie de motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, care ofera putere mai mare, consum mai mic si emisii reduse, conform standardelor stricte Euro 6.2. Beneficiezi de controlul acceleratiei si oprire-pornire automata, care te ajuta sa reduci cheltuielile legate de alimentare si costul proprietatii si sa amplifici la maximum profitul investitiei.

In plus, un indicator luminos de pe bord iti arata cel mai bun moment de schimbare a treptei de viteza, pentru o eficienta maxima a consumului de combustibil si spre deosebire de sistemele conventionale, ai sistem regenerativ inteligent de incarcare a bateriei autovehiculului.

Experienta la volan

Autosasiul cu cabina Transit iti asigura confort si conectivitate, oriunde te-ar purta munca si o multitudine de caracteristici inovatoare care maximizeaza eficienta si utilitatea. Noile motoare Ford EcoBlue 2.0L TDCi de 130 CP si 170 CP sunt disponibile cu noua transmisie automata SelectShift cu 6 trepte, care ofera un condus mai usor si mai relaxat. Tempomatul reglabil iti ofera drumuri mai putin obositoare si mai economice, si ai o alerta care te atentioneaza cand parasesti banda, din greseala.

Vei avea control maxim in viraje cu sistemul de control al vectorului de cuplu de torsiune, sistemul AWD inteligent iti ofera incredere chiar si in conditii de rulare schimbatoare, si vei avea un plus de control la pornirea in rampa cu sistemul de asistenta specific. Modelul mai aduce un sistem de control care lucreaza impreuna cu cel de control al stabilitatii si se adapteaza in functie de incarcatura transporta si vei beneficia chiar de asistenta de urgenta prin Ford SYNC si de avertizare atunci cand vehiculul detecteaza ca esti obosit.

Confort si functionalitate

Autosasiul cu cabina Transit a fost proiectat sa ofere utilitate maxima si inglobeaza tehnologii concepute special pentru a te ajuta. Ai tehnologia avansata cu hands-free SYNC 3, pentru conectivitate totala, iar scaunul soferului este complet reglabil, impreuna cu volanul. Sistemul Ford EasyFuel iti permite sa alimentezi fara probleme, si poti inchide sau deschide toate geamurile cu o singura atingere a unui buton. In plus, ai prize in cabina pentru incarcarea tuturor dispozitivelor tale.

Siguranta si securitate

Ford Transit Autosasiu iti permite sa muncesti relaxat si in siguranta, de la eliminarea stresului in cazul pornirilor din rampa la un sistem care poate apela serviciile de urgenta in locul tau – toate tehnologiile de care ai nevoie pentru a te putea concentra mai mult pe munca si mai putin pe tehnicile de manevrare a vehiculului.

Ai control electronic al stabilitatii cu protectie continua impotriva rasturnarii, sistem de stabilizare a remorcii si controlul virajelor si aderenta maxima cu efort minim cu sistemul avansat de control al tractiunii. Vei beneficia de putere suplimentara pentru franarea de urgenta si avertizare din timp in cazul unei pene, precum si airbag-uri pentru sofer, pasager, laterale si tip cortina.

In plus, sistemul de franare special incorporeaza etriere cu 4 pistoane si discuri ventilate, pentru o si mai buna siguranta si asistenta oferita soferului.

Utilitate

Autosasiurile cu cabina Ford sunt versatile si flexibile si constituie o platforma ideala pentru personalizare si specializare la comanda. Adauga un cost al proprietatii redus si vei avea profitabilitate maxima pentru afacerea ta.

Ai un sasiu plat si rezistent, cu multiple optiuni, inclusiv pentru lucru dificil, iar cadrul robust din otel presat are rezistenta mare la deformare si puncte de montare a caroseriei si console spate cu montaj cu bolturi, unde este cazul.

Poti alege dintre variante multiple de cabina pentru tot spatiul de care ai nevoie pentru echipa ta si vei beneficia, de asemenea, de cele mai lungi intervale de service din clasa sa. Garantia standard anti-perforare este de 12 ani si te poti bucura de asistenta de specialitate la Centrele Ford Transit.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Ford Transit Autosasiu