Ford Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

Abundent in tehnologie si gata de munca, cu un design nou si rafinat, un interior modern si cea mai avansata tehnologie Ford, Transit Connect iti va fi alaturi in timpul celor mai grele zile, cu rezistenta, durabilitate si functionalitate. Sunt disponibile optiuni de ampatament scurt si lung, care asigura volume de incarcare de pana la 3.6 metri cubi si o sarcina utila intre 520-890 kg, precum si optiuni de caroserie tip "van", "kombi" si "double-cab-in-van".

In plus, Transit Connect este un vehicul comercial de categorie medie economic si cu emisii reduse, modern si sofisticat, complet echipat cu tehnologii de asistenta a soferului cu un pas inaintea altor furgonete din aceeasi categorie, care asigura cea mai buna experienta de condus, conectivitate totala si protectie avansata impotriva accidentelor si evenimentelor nedorite din timpul curselor.

Performanta si eficienta

Mai puternic si mai eficient, propulsat de cel mai recent motor pe benzina Ford EcoBoost sau diesel, Ford EcoBlue, Ford Transit Connect imbina performanta si eficienta. Poti alege intre o transmisie manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 trepte si ai, pe langa multe altele, auto start-stop si controlul acceleratiei, care te pot ajuta sa reduci cu pana la 15% consumul de combustibil.

Experienta la volan

Toate tehnologiile Ford Transit Connect au fost concepute pentru a-ti oferi o experienta usoara si eficienta la volan. Beneficiezi de sisteme avansate precum functia de recunoastere a indicatoarelor rutiere si sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare, asistenta activa la parcare si tempomat adaptiv.

Transit Connect mai este echipat cu sistemul de asistenta inteligenta pentru controlul vitezei, asistenta activa la parcare, faruri care se aprind automat atunci cand este necesar, precum si sistem de avertizare a soferului care isi da seama atunci cand esti obosit si asistenta de urgenta prin SYNC 3.

Confort si functionalitate

Cu Ford Transit Connect, beneficiezi de confortul specific autoturismelor, in acelasi timp cu functionalitatea specifica furgonetelor. Ai conectivitate totala prin SYNC 3 si este disponibila incarcarea wireless pentru anumite smartphone-uri. In premiera, modelul este disponibil cu modem FordPass Connect, iar consola centrala include o priza de 12V, USB, 2 suporturi pentru pahare si spatii de depozitare pentru dosare A4

In plus, sistemul Quickclear iti curata parbrizul de gheata, abur si ceata rapid si poti alege, pentru un plus de confort, scaune frontale incalzite. Mai poti opta pentru sistem electronic de control al temperaturii cu zona dubla, iar lista caracteristicilor standard si optionale care iti vor oferi confort si functionalitate atat in oras cat si la drum lung continua pentru cea mai buna experienta auto utilitara posibila.

Siguranta si securitate

Cu o gama cuprinzatoare de tehnologii de siguranta si securitate, vei avea protectie completa pentru tine, vehiculul si pasagerii tai, precum si pentru ceilalti participanti la trafic. Beneficiezi de tehnologii precum asistenta la franarea de urgenta, incuietori anti-furt ale portierelor si alarma Thatcham de categoria 1, asistenta pre-coliziune cu detectia pietonilor, precum si de control electronic al stabilitatii si tractiunii.

Mai mult, ai sistem de stabilizare a remorcii si ABS avansat cu distributia electronica a fortei de franare, plus alte caracteristici care iti vor da siguranta si linistea de care ai nevoie pentru ca tu sa te poti concentra exclusiv pe a-ti duce treaba la bun sfarsit in cele mai bune conditii.

Utilitate

Cu Ford Transit Connect, ai mai mult spatiu pentru marfa ca niciodata. Poti transporta obiecte de pana la 3.4 m lungime si 2 europaleti. Usile laterale glisante de pe ambele parti ale furgonetei fac incarcarea si descarcarea mult mai usoara, iar datorita multiplelor spatii de depozitare inteligent pozitionate in intreg habitaclul, nu vei ramane niciodata fara spatiu.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Ford Transit Connect

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra