Ford Transit Minibus

FORD TRANSIT MINIBUS

Ford Transit Minibus a fost conceput pentru escapade rapide si confortabile si aduce un design modern, functional si spatiu suficient pentru pana la 18 persoane, in functie de ampatamentul ales – mediu, lung sau extins.

Un microbuz cu tehnologie avansata si un look unic, Ford Transit Minibus ofera o experienta de condus excelenta si confort pentru toti pasagerii tai, impreuna cu sisteme de ultima generatie, precum tempomatul care se poate adapta automat la conditiile de trafic, tehnologia avansata hands-free Ford SYNC, schimbari ale treptelor de viteza mai eficiente ca si consum si control electronic al stabilitatii.

In plus, vei avea intervale de service extinse pentru mai putin timp petrecut in afara soselei.

Performanta si eficienta

Ford Transit Minibus aduce putere si cuplu din plin, plus o eficienta exceptionala a consumului de combustibil, care mentine costurile operationale la un nivel scazut. Poti alege dintr-o gama de motoare diesel TDCi de 2.2 litri, de 125 CP sau 155 CP, Euro IV si cutiile de viteze in 6 trepte, care lucreaza impreuna cu sistemul de reducere catalitica selectiva cu lichid AdBlue si filtru de particule, pentru a avea un model economic si cu emisii reduse.

In plus, vei avea sistem de reincarcare regenerativ inteligent pentru baterie si vei folosi mai putin combustibil cu functia pornire-oprire automata, care, in combinatie cu controlul accelerarii, poate reduce consumul cu pana la un total de 15%, in functie si de stilul tau de condus.

Experienta la volan

Conducerea unui autoturism mare de pasageri implica un set aparte de nevoi privind experienta de condus, iar Transit Minibus se ridica la cele mai pretentioase standarde. Vei avea la dispozitie tempomat adaptiv, camera video pentru vedere spate, sistem de asistenta la pornirea din rampa, precum si senzori care faciliteaza procedura de parcare si faza lunga automata.

Sistemul de control activ al incarcaturii lucreaza impreuna cu cel electronic de control al stabilitatii pentru siguranta totala, sistemul de info-divertisment Ford SYNC iti aduce conectivitate totala si asistenta de urgenta in situatii critice, iar Transit Minibus este prevazut chiar si cu un sistem care detecteaza si te avertizeaza atunci cand esti obosit.

Confort si functionalitate

Transit Minibus incorporeaza numeroase caracteristici inovatoare, care optimizeaza confortul si functionalitatea pentru sofer si pasageri. Vei avea la dispozitie optiunea unui scaun pentru sofer reglabil in 10 pozitii si cu suport lombar, raft pentru bagaje deasupra capului pasagerilor, aer conditionat separat pentru compartimentul de pasageri din spate, plus scaune reglabile pentru pasageri.

Accesul se face usor din toate unghiurile cu usa laterala glisanta, o alerta te atentioneaza cand parasesti banda din greseala, iar farurile se aprind la viraje, ceea ce iti ofera o manevrare mai usoara pe timp de noapte. Vei mai beneficia de geamuri laterale spate fumurii si glisante, un diametru de bracare de doar 11.9 m, iar sistemul inteligent Quickclear iti va curata rapid parbrizul de gheata, ceata si abur.

Siguranta si securitate

Transit Minibus satisface necesitatile extinse de siguranta si securitate specifice autovehiculelor de transport pasageri de mare capacitate, cu sisteme sofisticate si tehnologie avansata care te vor proteja pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic si vor preveni sau reduce impactul evenimentelor negative in timpul curselor.

Modelul este echipat cu control electronic al stabilitatii, tehnologie de mentinere a controlului in viraje si beneficiezi de putere suplimentara pentru franarea de urgenta prin sistemul de asistenta specific. Vei avea protectie continua impotriva rasturnarii si aderenta maxima cu efort minim prin sisteme dedicate avansate, iar sistemul complet de airbag-uri protejeaza soferul si pasagerul din fata. In plus, Ford Transit Minibus este echipat cu un sistem de stabilizare a remorcii, precum si alarma de perimetru, pentru siguranta sporita.

Utilitate

Transit Minibus este construit pentru a reduce la minimum costurile de exploatare – de la piese cu o rezistenta ridicata la uzura si usor de inlocuit, la intervale de service extinse, garantii pe perioade lungi si motoare cu economie ridicata de combustibil. Totul pentru a te ajuta sa profiti la maximum de investitia ta.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra