Noul Ford Transit Courier

NOUL FORD TRANSIT COURIER

Cu noul Ford Transit Courier, vei avea capacitatea unei furgonete mari cu eficienta unei furgonete mici. Drumuri mai putin obositoare, calatorii mai economice cu eficienta de consum si emisii reduse, sistem de info-divertisment SYNC 3 de ultima generatie, control usor, fara efort, chiar si in conditii dificile plus un design compact dar incapator – toate le vei avea standard pe aceasta furgoneta performanta si usor de condus.

Performanta si eficienta

Noul Transit Courier este eficient, agil si usor de condus si imbina puterea si dinamica de condus cu emisiile reduse si o economie semnificativa de combustibil. Motorul Ford EcoBoost 1.0 premiat pe benzina si motorul Duratorq TDCi 1.5 lucreaza impreuna cu o cutie de viteza manuala pentru a oferi performante fara compromis si reactii excelente pe orice traseu. In plus, beneficiezi de o aerodinamica imbunatatita si auto start-stop si indiferent de motorul pe care il alegi, acesta va respecta standardele de emisii Euro 6.2.

Experienta la volan

Noul Ford Transit Courier este foarte spatios, atat pentru incarcatura pe care o ai de transportat, cat si pentru pasageri. Cabina este plina de tehnologii si sisteme inteligente, iar design-ul interior este foarte bine optimizat.

Printre sistemele care vor face fiecare cursa usoara se numara tempomatul cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei, care reduce oboseala si creste eficienta si camera video spate, care in combinatie cu senzorii de parcare scad bataile de cap in oras. Ai un plus de control la pornirea din rampa cu sistemul dedicat de asistenta, precum si asistenta pentru situatii de urgenta Ford SYNC.

Confort si functionalitate

Cabina Transit Courier imbina design-ul modern si super optimizat cu tehnologii atent proiectate pentru a oferi confort si functionalitate. Beneficiezi de conectivitate totala prin SYNC 3, faruri automate, stergatoare cu senzori de ploaie si functie Ford EasyFuel pentru alimentare mai usoara.

Vei mai avea sistem de andocare pe bord pentru dispozitivele tale, sistem Quickclear care curata rapid parbrizul de gheata, abur si ceata si poti alege optional un sistem avansat de climatizare. Transit Courier are spatii de depozitare utile peste tot, farurile se aprind automat cand este necesar, iar oglinzile se rabateaza electric dupa ce ai parcat.

Siguranta si securitate

Inteligent si sigur, noul Transit Courier aduce tehnologii avansate de siguranta si securitate pentru protectia ta, a pasagerilor tai si a celorlalti participanti la trafic. Ai sisteme precum controlul electronic al stabilitatii si controlul tractiunii, monitorizarea presiunii din pneuri, ABS avansat cu distributia electronica a fortei de franare, sistem complet de airbag-uri si de prevenire a rasturnarii, precum si inchidere centralizata si 2 optiuni de alarma cu grad ridicat de securitate.

Utilitate

Cu spatiu generos si acces facil, noul Ford Transit Courier face ca orice munca sa fie usoara. Podeaua de incarcare de 1620 mm are o capacitate de transport de pana la 600 kg, iar cu ajutorul scaunului pasgerului care se poate rabata si peretelui despartitor pliant, din plasa, poti transporta obiecte de pana la 2.59 m lungime. De asemenea, ai o usa glisanta laterala care permite incarcarea si descarcarea usoara a vehiculului. Sistemele de ancorare laterala a incarcaturii sunt extrem de practice, iar toate materialele din interiorul cabinei au rezistenta maxima. In plus, beneficiezi de intervale extinse de service pentru motoarele pe motorina.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Transit Courier.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra