Noul Ford Transit Custom

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Durabil, practic si inteligent, noul Ford Transit Custom reprezinta viitorul vehiculelor comerciale. Acum, modelul revine cu o gama si mai larga de tehnologii inovatoare si puternice, la care se adauga o mai mare eficienta si un design superior, pentru ca tu sa ai cele mai bune conditii pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit.

Performanta si eficienta

Noul Transit Custom este construit pentru a oferi o combinatie de putere si eficienta de consum si emisii, fara compromis. Ai tehnologie avansata a motorului si performante imbunatatite, cu consum si emisii reduse si toate celelalte tehnologii mecanice si electronice din dotare iti vor asigura conditiile de care ai nevoie pentru a munci inteligent si eficient.

Experienta la volan

Noul Transit Custom este agil si vine echipat cu o multime de caracteristici inteligente, care iti vor face condusul si munca mai usoare. Bine adaptat la conditii variate de rulare si stiluri diferite de condus, Transit Custom te va ajuta sa fii eficient si sa faci efort redus, pentru ca tu sa te poti concentra exclusiv pe munca ta.

Confort si functionalitate

In Transit Custom, rezistenta se imbina cu confortul si functionalitatea, pentru a-ti oferi utilitate totala fara sacrificiul placerii de a conduce. Designul inteligent ofera spatiu de depozitare din plin, iar cu gama completa de tehnologii inteligente din dotare, inclusiv conectivitate totala prin SYNC 3, poti folosi cu usurinta cabina pe post de birou mobil.

Siguranta si securitate

Siguranta este una dintre principalele preocupari Ford, iar noul Transit Custom stabileste noi standarde pentru un vehicul comercial privind protectia pasagerilor si a incarcaturii sale. Modelul aduce o gama variata de tehnologii moderne de asistenta a soferului care ajuta in situatii potential periculoase si previn sau diminueaza efectele evenimentelor nedorite de pe traseu. Exista, de asemenea, un invelis al caroseriei extrem de solid si o serie de sisteme inteligente de control si stabilitate, care vor asigura siguranta si securitate deplina.

Utilitate

Noul Ford Transit Custom este complet echipat cu caracteristici inovatoare si practice, care te vor ajuta sa lucrezi mai simplu si mai eficient. Beneficiezi de spatiu de incarcare generos cu acces facil si, de asemenea, Transit Custom a fost proiectat sa mentina costul de proprietate la nivel minim.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra