Noul Ford Transit Van

NOUL FORD TRANSIT VAN

Pentru logistica desavarsita si randament fara efort, este suficient sa incarci noul Ford Transit Van si sa pornesti la drum – aceasta autoutilitara moderna este echipata cu tehnologie mai inteligenta, motor mai puternic si mai eficient plus un design nou si o capacitate de transport mult imbunatatita.

Performanta si eficienta

Noul Transit Van iti ofera posibilitatea de a fi mai productiv, fiind mai puternic, mai eficient si raspunzand mai bine la comenzi. Poti alege dintr-o gama de motoare de ultima generatie, proiectate pentru cerinte precise, iar noua transmisie automata disponibila, cu 10 trepte, te va ajuta sa fii mereu in treapta potrivita pentru drumul pe care esti si pentru sarcina pe care o transporti.

Gama complexa de tehnologii din dotare, printre care auto-start-stop si controlul accelerarii contribuie la optimizarea consumului si reducerea emisiilor, iar pentru eficienta maxima, noul Transit Van este disponibil acum si ca vehicul electric hibrid, cu sistem de reincarcare regenerativa inteligenta.

Experienta la volan

Noul Ford Transit Van este complet echipat cu tehnologii avansate, care te vor ajuta sa muncesti mai inteligent si mai eficient. Modeliul aduce sistem de asistenta pentru unghiul mort si alerta la intersectarea cu traficul, asistenta activa la parcare, tempomat inteligent cu dispozitiv reglabil de limitare a vitezei pentru oboseala redusa la drum lung si exista chiar o noua camera video retrovizoare la nivel inalt, cu posibilitate de rabatare in jos, si camera frontala cu vedere larga, pentru o perspectiva completa 360.

Directia servoasistata electric reactioneaza in orice situatie si ai moduri de condus selectabile, prin care poti personaliza cum se comporta vehiculul in functie de stilul tau de condus. Cand lucrurile devin dificile, sistemul AWD inteligent, disponibil pe unele modele, faciliteaza o deplasare mai sigura si mai beneficiezi de asistenta la pornirea din rampa si stabilizare in conditii de vant lateral. Vei avea pana si un sistem inteligenta care isi da seama si te avertizeaza atunci cand detecteaza ca esti obosit.

Confort si functionalitate

Interiorul noului Transit a fost proiectat sa maximizeze confortul si functionalitatea si sa reduca oboseala in timpul zilelor lungi de lucru. Designul inteligent al habitaclului ofera multiple optiuni de depozitare, materialele au fost alese pentru a rezista in cele mai dificile conditii de lucru, iar tehnologiile inteligente, printre care modemul FordPass Connect integrat, sistemul de info-divertisment SYNC 3 cu conectivitatea totala sau optiunea de scaune incalzite iti vor oferi o experienta utilitara relaxata si cu efort redus, indiferent de lungimea cursei pe care o ai de facut. 

Siguranta si securitate

Noul Transit Van aduce o serie de sisteme avansate de siguranta si securitate, pentru protectia ocupantilor si a incarcaturii sale. Vei beneficia de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si tehnologie RADAR, controlul stabilitatii, virajelor si la rasturnare, un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, airbag-uri menite sa te protejeze din orice unghi si alarme avansate, pentru protectia autovehiculului, incarcaturii si uneltelor transportate.

Utilitate

Noul Transit aduce un spatiu de incarcare generos, de 15.1 metri cubi, iar datorita usii laterale actionate electric si usii posterioare, cu blocare la un unghi de 270 de grade, vei avea acces deosebit de usor la incarcatura ta.

Cu o capacitate de transport de pana la 2.7 tone, nu vei fi pus niciodata in dificultate si daca ai nevoie de o incarcatura suplimentara, poti solicita un carlig de remorcare montat din fabrica. Zona de incarcare este iluminata, iar sistemele de ancorare a incarcaturii sunt practice si sigure. In plus, vei avea spatii de depozitare multiple, prize si porturi USB la indemana pentru toate dispozitivele tale.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra