Noul Ford Ranger

NOUL FORD RANGER

Inteligent si puternic, noul Ford Ranger este o forta de luat in seama atunci cand vine vorba de autovehicule utilitare. Robust, performant si functional, echipat cu tehnologie si sisteme de ultima generatie, acest pickup iti va fi alaturi atunci cand vei munci la capacitate maxima in zone greu accesibile.

Performanta si eficienta

Noul Ford Ranger a fost proiectat sa te ajute sa muncesti mai mult si mai eficient. Cu o gama noua de motoare puternice si eficiente ca si consum, care lucreaza impreuna cu o noua transmisie avansata plus o serie de tehnologii si sisteme deosebit de utile, inclusiv auto start-stop si computer integrat pentru calatorii, Ranger imbina armonios puterea si inteligenta. 

Beneficiezi de o noua tehnologie, avansata, a motorului, emisii reduse, o transmisie sofisticata – la alegere, automata sau manuala, computer de bord avansat plus multe alte caracteristici care asigura performanta si eficienta ridicata. 


Experienta la volan

Lucreaza mai inteligent si mai intens cu noul Ford Ranger, special conceput pentru a duce treaba la bun sfarsit. Datorita tehnologiilor si sistemelor numeroase, cel mai vandut pick-up din Europa te va ajuta sa muncesti, de asemenea, mai inteligent. 

Cateva dintre sistemele avansate sunt cel de recunoastere a indicatoarelor rutiere, de asistenta la mentinerea benzii de mersi si senzorii de parcare, asistenta la pornirea si coborarea in panta, precum si asistenta activa la parcare, toate pentru un control total.  


Confort si functionalitate

Multumita design-ului avansat si tehnologiei moderne cu care a fost proiectat, noul Ranger este rezistent si dur, fara sacrificiul confortului. Pentru prima data, modelul este disponibil si cu un modem incorporat FordPass Connect si ai sistem de info-divertisment SYNC 3 de ultima generatie. 

Design-ul inteligent al hayonului permite o incarcare si o descarcare mai usoara, ai mult spatiu de depozitare in cabina, iar Ranger vine cu sistemul de navigatie complet cu touchscreen de 8 inch si audio DAB. Acestea si multe altele pentru o experienta confortabila si functionala. 


Siguranta si securitate

Noul Ford Ranger inglobeaza o serie de tehnologii inteligente de siguranta si securitate, care te protejeaza pe tine, vehiculul tau si pe ceilalti participanti la trafic. Beneficiezi de asistenta pre-coliziune, pachet complet de airbag-uri plus multe alte sisteme de securitate avansate, care iti ofera liniste atunci cand te deplasezi oriunde, chiar si cu incarcatura maxima.

Utilitate

In termeni de utilitate, noul Ranger are o capacitate de transport de 1000 kg si poate remorca pana la 3500 kg. Are o garda la sol de 237mm si se poate deplasa fara probleme prin apa adanca de pana la 800mm – fiecare caracteristica a acestui pick-up premiat a fost precis proiectata pentru adaptabilitate, fiabilitate si randament. 

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Ranger.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra