Noul Tourneo Courier

NOUL FORD TOURNEO COURIER

Noul Tourneo Courier iese in evidenta prin stilul contemporan, ultra-functional si prin capacitatea mare de transport a persoanelor si a proviziilor. Compact si versatil, Tourneo Courier poate transporta pana la 5 persoane sau poti modifica spatiul interior pentru a transporta obiecte mai voluminoase. 

Adauga tehnologiile avansate de asistenta care iti permit sa fii in permanenta conectat cu drumul si cu cei care au nevoie de tine, plus un nou design care creste eficienta si vei avea la dispozitie un autovehicul special construit sa iti transporte in cele mai bune conditii intreaga familie sau o incarcatura completa.  


Performanta si eficienta

Cea mai importanta caracteristica a nolui Ford Tourneo Courier este economia de combustibil, sustinuta de motorul multi-premiat EcoBoost de 1.0 litri, care lucreaza impreuna cu functia auto start-stop si cu transmisia cu 6 trepte de viteza pentru optimizarea maxima a consumului.  

Intervalele de service, atat pentru varianta pe benzina, cat si pe motorina, au fost extinse si, spre deosebite de MVP-urile mari, Tournero Courier are un diametru de bracare de numai 10.5 metri. Iar motorul revolutionar EcoBoost pe benzina, de 1.0 litri, iti ofera puterea la care te-ai astepta de la un motor de 1.6 litri conventional. 


Experienta la volan

Cu un interior spatios, flexibil si functional si tehnologiile avansate, inclusiv directie servoasistata electric si camera video spate cu senzori de parcare, Ford Tourneo Courier te va ajuta sa duci treburile la bun sfarsit in fiecare zi cu incredere.  

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa este util si atunci cand pornesti sau opresti vehiculul pe suprafete alunecoase, ai faruri automate care detecteaza conditiile de lumina scazuta si se actioneaza automat si, in plus, beneficiezi de sistemul Ford SYNC care include, pe langa caracteristicile de conectivitate deplina, si asistenta de urgenta, care te poate ajuta in cazul in care este detectat un accident, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta. 


Confort si functionalitate

Design-ul interior modern si inteligent creste confortul si functionalitatea, cu o serie de caracteristici standard care vor face fiecare calatorie relaxata si placuta. Tournero Courier este echipat cu sistemul de info-divertisment SYNC 3 cu touchscreen color de 6 inch, care recunoaste inclusiv comenzi vocale, pentru conectivitate totala. 

Pe langa conectivitate, beneficiezi de multiple dotari de functionalitate, precum un sistem de andocare pe bord pentru dispozitivele tale, scaune in spate pentru pana la 3 pasageri, pliabile, usi glisante in spate, stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie si un spatiu pentru bagaje de peste 708 litri. Sistemul Quickclear iti curata rapid parbrizul de gheata, ceata si abur si poti opta optional pentru sistemul de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control. 


Siguranta si securitate

Ford Tourneo Courier este echipat cu sisteme avansate de siguranta, care te vor proteja pe tine, pasagerii si masina ta, prevenind accidentele sau reducand semnificativ efectele celor care au loc. Controlul electronic al stabilitatii si sistemul avansat de control al tractiunii monitorizeaza constant deplasarea vehiculului tau. Mai primesti sisteme de avertizare timpurie in cazul unei pene si de reducere a efectului de rasturnare, iar cei mici vor fi in siguranta in fiecare calatorie multumita punctelor de fixare ISOFIX, speciale pentru scaunele de copii. Alte sisteme de siguranta eficiente includ ABS si distributia electronica a fortei de franare, sistem de stabilizare a remorcii, precum si 2 optiuni de sistem de alarma de nivel inalt – una tip perimetru si o alarma de rezerva, suplimentara, independenta.  

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra