Noul Tourneo Custom

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Noul Tourneo Custom aduce un design special conceput pentru transportul extins de persoane, cu un interior spatios si optimizat si cele mai noi tehnologii de siguranta si securitate care vor face fiecare calatorie comoda si relaxanta. Datorita design-ului inteligent este la fel de usor de manevrat ca un automobil, iar cabina excelent optimizata reformuleaza confortul pentru pana la 9 ocupanti.

Performanta si eficienta

Cele mai noi tehnologii auto se intalnesc sub forma unui pachet auto complet echipat sa ofere o capacitate si eficienta de transport de neegalat. Ingloband o serie de sisteme de ultima generatie, proiectata sa creasca atat performanta cat si eficienta masinii, precum motorul Ford EcoBlue de 2.0 litri, cutia de viteze automata si tehnologia Auto Start-Stop, Noul Tourneo Custom exceleaza prin performanta si eficienta.

Experienta la volan

Noul Ford Tourneo Custom aduce o gama completa de caracteristici care iti vor oferi o experienta excelenta la volan si calatorii placute. Pentru sofer, scaunul incalzit, reglat electric si volanul reglabil asigura o ergonomie excelenta in timpul condusului. Pozitionarea si feedback-ul comenzilor iti asigura o utilizare usoara si control total in orice conditii de carosabil, cu sau fara incarcatura. Adauga seria cuprinzatoare de tehnologii de asistare la condus, printre care asistenta la pornirea in rampa, controlul vectorului de cuplu si reducerea impactului curentilor de aer laterali si vei avea alaturi un partener de drum care iti va permite sa te concentrezi exclusiv pe placerea de a conduce, minus efortul resimtit la drum lung.

Confort si functionalitate

Tourneo Custom iti va oferi un confort clasa intai prin multitudinea de caracteristici special alese pentru a oferi o experienta auto relaxanta pentru pana la 9 ocupanti. Beneficiezi de scaune cu reglaje multiple, tehnologie hands-free, un sistem sofisticat de climatizare cu zona dubla, depozitare inteligenta si alte facilitati, pentru a te putea bucura impreuna cu familia sau prietenii tai de un tranzit incomparabil mai placut catre orice destinatie, aproape sau departe.

Siguranta si securitate

Siguranta este esentiala pentru orice autovehicul si Tourneo Custom nu face exceptie. Pentru siguranta ta, a pasagerilor tai si a celorlalti participanti la trafic, Tourneo Custom este echipat cu o intreaga gama de tehnologii care iti vor oferi siguranta deplina cotata cu 5 stele Euro NCAP.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra