Tourneo Connect

FORD TOURNEO CONNECT

Indiferent ca vrei sa transporti 5 sau 7 persoane sau obiecte voluminoase, Ford Tourneo Connect este alegerea potrivita daca esti in cautarea unui autovehicul compact dar excelent optimizat pentru o capacitate mare de transport. 

Modelul iti ofera variante de motorizare puternice si eficiente, tehnologie si sisteme sofisticate de care in mod normal ai beneficia la modele mai scumpe, exterior modern si interior imbunatatit cu scaune configurabile, plus siguranta de 5 stele Euro NCAP, pentru ca tu si pasagerii tai sa aveti o calatorie sigura si placuta in timp ce rezolvati eficient treburile pentru care ati plecat la drum. 


Performanta si eficienta

Tourneo Connect este disponibil, la alegere, cu motorul premiat Ford EcoBoost sau motorul diesel imbunatatit EcoBlue, de inalta performanta si cu o economie excelenta de consum, care, in combinatie cu transmisia manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 trepte, iti vor asigura maximum de randament la orice drum.  

Functia auto-start-stop este eficienta in mediul urban si optimizeaza si mai mult consumul, impreuna cu sistemul Eco Mode, care analizeaza activ stilul tau de condus si beneficiezi, in plus, de reincarcare regenerativa pentru bateria vehiculului, pentru un consum si mai mic si emisii si mai reduse. 


Experienta la volan

Ford Tourneo Connect a fost construit pentru a se integra perfect in viata ta si a se potrivi cu orice stil de condus. Gama completa de tehnologii si sisteme de asistenta din dotare iti asigura o experienta excelenta la volan, de la sistemul de asistenta inteligenta pentru controlul vitezei, farurile automate si asistenta activa la parcare, la recunoasterea indicatoarelor rutiere si sistemul de mentinere a benzii de rulare. 

Camera video pentru vizualizare spate te ajuta foarte mult in mediul urban, iar panoul de bord este prevazut cu o functie de indicare a distantei. Sistemul de asistenta pentru unghiul mort utilizeaza senzori RADAR, iar senzorii de parcare previn tamponarile. Mai beneficiezi de asistenta la pornirea din rampa, stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie, sistemul de avertizare a soferului isi da seama cand esti obosit si beneficiezi chiar de asistenta de urgenta prin sistemul Ford SYNC. 


Confort si functionalitate

Conceput pentru confort si flexibilitate, Tourneo Connect iti aduce tehnologii inteligente si avansate, care includ SYNC 3 cu touchscreen color de 6 inch, incarcare wireless pentru anumite smartphone-uri, modem FordPass Connect integrat, iar aplicatia FordPass iti da acces la si mai multe functii.  

Sistemul Quickclear curata in cateva minute parbrizul de gheata, ceata si abur, iar scaunele configurabile din spate ofera spatiu pana la 5 pasageri sau pot fi rabatate pentru mai mult spatiu pentru bagaje si obiecte voluminoase. Pentru sofer este disponibil un scaun incalzit si poti opta pentru sistemul optional de climatizare automata. Plafonul panoramic ofera un spatiu interior mai luminos si mai aerisit, iar oglinzile se pliaza automat dupa ce ai parcat. 


Siguranta si securitate

Ford Tourneo Connect este complet echipat cu tehnologii de siguranta proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic. Cu Tourneo Connect beneficiezi de sisteme precum asistenta pre-coliziune cu detectia pietonilor, controlul electronic al stabilitatii, pachet complet de airbag-uri pentru sofer si pasageri, ABS avansat cu distributia electronica a fortei de franare, avertizare la franarea de urgenta si multe altele. Iar pentru o si mai mare siguranta, poti opta pentru alarma de perimetru sau alarma Thatcham de categoria 1, avansate, plus o alarma de rezerva, independenta, suplimentara.

Utilitate

Interiorul Ford Tourneo Connect este deosebit de bine optimizat si complet configurabil, pentru ca tu sa beneficiezi de maximum de utilitate la fiecare drum. Ambele variante de Tourneo Connect – cu 5 sau 7 locuri, au scaune complet rabatabile, iar consola centrala, deschisa, spatioasa, din zona franei de mana, iti permite sa depozitezi toate instrumentele de care ai nevoie. 

Tourneo Connect are 2 usi glisante in spate, care asigura accesul facil la cel de-al doilea rand de scaune, chiar si in cele mai greu accesibile spatii de parcare, iar daca vrei sa transporti obiecte mai mari sau mai voluminoase, poti opta pentru o bara de tractare detasabila, extrem de utila. In plus, pentru a proteja interiorul cand se depoziteaza obiecte ude sau murdare, modelul este prevazut cu materiale concepute sa reziste in cele mai dificile conditii. 


Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra