Noul Ford Puma de La 730 Lei / Lună Cu Tva Inclus, Prin Rabla

Atat gama larga de vehicule pentru pasageri si vehicule comerciale, cat si prezenta pe pietele auto si de servicii la nivel mondial, fac din Ford un brand global: avem o soluție pentru orice parc auto mare, oricare ar fi nevoile tale.

O concentrare constanta pe produse noi ne-a permis sa dezvoltam motoare mai eficiente in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2. Tehnologii noi, accesibile ca pret, au fost proiectate pentru a facilita folosirea flotelor mari si pentru a reduce costul total de intretinere: Conectivitatea SYNC, tehnologiile de evitare a accidentelor si cele de asistare a soferului, Ford Dynamic LED, asistenta la parcare, camerele video pentru vizualizare spate si fata. 

Contacteaza-l pe managerul contului tau: ii va face placere sa va intalniti si sa gasiti o oferta Ford potrivita nevoilor parcului tau auto.

Formular de contact

Esti de acord ca Ford GES sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, in scopuri de marketing?**

În măsura în care ai bifat DA, te rugăm să ne transmiţi cum doreşti să fii contactat, bifând casetele de mai jos.

Email

Telefon

SMS

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

** În cazul in care optati “NU”, veti fi contactat doar pentru campania in curs la care v-ati inscris acum, dar nu veti mai primi informari despre ofertele si campaniile viitoare.

Vezi condiții prelucrare date